КОТЛИ НА БИОМАСА TATANO - Италия:

ОТОПЛИТЕЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ВАШИ НУЖДИ

Котлите на биомаса са идеалните решения за собствениците на жилища, които искат да се отопляват ефективно и евтино и да опазват околната среда.

Всички котли сa резултат от тридесет годишния опит на TATANO в областта на отоплението с дърва и пелети, както и непрекъснато продължаващите изследвания и рационализации. В резултат имате лесен за използване продукт с висока топлинна мощност и ниска консумация на енергия.

Широката гама от продукти обхваща всички видове биомаса, налични в природата и за всички видове отоплителни системи, което ви дава най-доброто решение за отопление на опазването на околната среда.

От еднофамилни къщи до големи жилищни комплекси, търговски и промишлени сгради, местни отоплителни мрежи, компанията предлага инндивидуалната отоплителна система, подходяща за всяка нужда: котли на пелети, чипс, дървени стърготини или костилки, котли на дърва и еко-брикети, въздушни топлогенератори и големи енергийни котли - широка гама модели с мощност от 23 кW до 2.5 MW.

Може да складирате пелетите или чипса във вграден в котела или външен бункер, както и в механизирани големи силози по индивидуален проект разположени в съседни помещания.

Продуктовата гама включва също и соларни системи за производство на топла вода за битови нужди, интегрирани системи за отопление, както и аксесоари и компоненти за цялостна интелигентна отоплителна инсталация, системите за съхранение на контрола и управлението на система с устройства за обмен на данни и за дистанционно управление .

Фирмата разработва и произвежда иновативни отоплителни системи за всички видове сгради, отличаващи се с високо качество, енергийна ефективност и дълъг живот.

Котлите изгарящи пелети или дървесен чипс са станали "зелени" и екологично чисти, поради използването на горива, които имат минимално въздействие върху околната среда. Котлите на биомаса осигуряват висок КПД и нисък разход на гориво за да затоплят всяко кътче на дома Ви или обществената сграда.

 

АРТПРО предлага персонализирани решения за всички нужди на отделните си клиенти.

 

Котли на пелети TATANO

Серия Kalorina 22 – Голяма...

Икономично и ефективно отопление

Серия Kalorina 24 – топловъздушен...

Серия Kalorina BK 25: Електронни...

Серия Kalorina K35: Електронни пелетни...

Серия MINI K: Електронни пелетни котли...

Google+
уебсайт дизайн за камини, басейни, сауни, джакузи от: